Кратки видео водич за напредније кориштење форума:

 

Jелена

Чланови
 • Укупно коментара

  266
 • придружио/ла се

 • Задња посета

Community Reputation

263 Excellent

2 Пратиоца

О Jелена

 • Ранг
  Не може се без њега
 1. Чеченска воjна полиција се вратила из Сирије у домовину. Батаљон је био у Алепу три месеца.
 2. Ево, у Русиjи. "Ко не скаче таj jе медвед"... Двоје људи су написали у коментарима: "Jа сам медвед".
 3. Извини, заменила сам видео. Зато што је таj снимак направљен пре две године. Да одговорим на твоjе питање: зато што Лукашенко ниjе москаљ. Он jе Украjинац. Јер има украјинско презиме. А презиме "Јанукович" је белоруско, успут.
 4. Познато је да у древности Руси нису знали како да разговарају, они су комуницирали користећи чудне звуке и гестове. Да није било Балкана, Руси до сад би били неми и неписмени. Бугари су апсолутно сигурни у томе.
 5. Књига коју си ставио у своjоj поруци, написана је на руском језику који су користили Руси у 18. веку. Ево на пример публикације Михаила Ломоносова чији су радови у то време били еталон руског језика. Како се каже: пронађи 10 разлике.
 6. Премијер Србије Александар Вучић планира пут у Москву у понедељак, 27. марта. Овде он ће се састати са руским председником Владимиром Путином. Амбасада Србије у Русији обавестила jе о томе новинара. Ову информацију такође потврдио jе представник Кремља Дмитриј Песков. http://izvestia.ru/news/673552
 7. Искрено, ни jа не разумем. Не видим разлог зашто би Турска напала Бугарску.
 8. https://www.peticiq.com/170751 У е-петицији Бугари моле за спас и заштиту од турске агресије. Уз то они извештавају да су они народ који је више од било кога другог у свету захвалан Русији, и никада нису заборавили херојство руских војника, никада нису издали пријатељство. Они тврде да 80% грађана њихове земље има про-руски став.
 9. Јункер сматра да распад ЕУ може да доведе до рата на Балкану Према речима шефа Европске комисије, "ако их оставимо у самоћи - Босну и Херцеговину, Републику Српску, Македонију, Албанију, све ове земље - ми ћемо поново имати рат". https://rg.ru/2017/03/25/iunker-predpolozhil-chto-raspad-es-mozhet-privesti-k-vojne-na-balkanah.html
 10. Крим jе већ наш. Што се тиче санкциjа: http://ruskarec.ru/news/2017/03/17/istrazhivanje-vetshinu-rusa-sankcije-sve-manje-brinu_721613 Не свиђа ми се овај потез из другог разлога. Грузија је једном замолила да постане део Руског царства да бису Руси jе штитили од Турака и Иранаца. Ми смо штитили. Како jе то завршило? Рекли су да смо ми окупатори и колонизатори. Када прихватамо друге народе у састав наше државе, излажемо се ризику да ће после неког времена они нам рећи исту ствар. Не желим то за своју земљу. Нисам спровела истраживање, али знам да многи од мојих суграђана имају ово мишљење. У погледу Крима такав ризик ниjе постојао. Кримљани нису нека друга нациjа, они су Руси.
 11. Референдум о уласку Јужне Осетије у састав Русије вероватно ће се одржати после председничких избора 2017. године, рекао је новинарима председник парламента Јужне Осетије Анатолиј Бибилов. Према његовим речима, „такав договор постоји између мене и председника Тибилова... ми ћемо се без сумње консултовати са нашим руским колегама, зато што се то непосредно тиче Русије“. Председник парламента је истакао да руски закон дозвољава такву праксу, али да све још зависи од текуће међународне ситуације, преноси РИА „Новости”. У мају прошле године руководство Јужно Осетије је потписало одлуку о томе да се 2017. године одржи референдума о уласку републике у састав Русије. Осим тога, за 9. април је планиран референдум о промени назива републике у Аланија. „Наша браћа на северу назвали су своју републику Северна Осетија-Аланија, и промена назива наше државе у Јужна Осетија-Аланија створиће услове и претпоставке за улазак Јединствене Аланије у састав Руске Федерације“, објаснио је Тибилов. http://ruskarec.ru/news/2017/03/24/juzhna-osetija-planira-da-2017-odrzhi-referendum-o-ulasku-u-sastav-rf_726906