Кратки видео водич за напредније кориштење форума:

 

Andjelija

Чланови
 • Укупно коментара

  473
 • придружио/ла се

 • Задња посета

Community Reputation

416 Excellent

О Andjelija

 • Ранг
  Не може се без њега

Задњи посетиоци профила

149 Прегледа профила
 1. Ne znam za taj zakon demokratije.
 2. Čekaj bre Kordun, kakve veze imaju ateizam i starohebrejski? Pokušavam da ispratim diskusiju, ali teško je kad se ovako frljate.
 3. E, ovo bi sad ti mogao da objasniš.
 4. Aaaaa, ti sigurno misliš na oktopoda. On jeste posan.
 5. Ако знаш шта је оксиморон, требало би да је јасно.
 6. "Nepravedno napadati Vučića" je oksimoron.
 7. Prvo i osnovno: mi nikada ne možemo sa sigurnošću da znamo svrhu sa kojom smo stvoreni. Možemo samo da naslutimo motive Boga za taj kreativni čin, a čak ni tada ne možemo da budemo sigurni jesmo li uboli suštinu. Kada bismo znali svrhu zbog koje smo stvoreni, prelako bismo odgovorili na pitanje šta je smisao života. A u čemu bi onda bio trik? Nama, jednostavno, nije dato da znamo svrhu zbog koje smo stvoreni, a nije nam dato zato što nismo savršeni kao Bog. Uprkos tome i baš zbog toga, naš jedini smisao i cilj jeste da upoznamo same sebe, jer ne postoji ništa drugo osim nas samih, na šta bismo mogli objektivno da se oslonimo, bez bojazni da ćemo se prevariti. E, tu onda nastaje pravi problem, jer malo ko od nas zaista i poznaje sopstvo.
 8. Pitanje nije preuranjeno. Kako god da smo nastali, da li verujemo u Darvinovu teoriju ili u Boga ili, pak, verujemo da su te dve priče u harmoniji, u svakom slučaju sebi možemo da postavimo pitanje šta je smisao života.
 9. Eto, još jednom videsmo da su "najveći vernici" i najglasniji vernici. LM, Dučić kaže: "Niko danas ne zna kolika je beda ne smeti ostati sam sa sobom. Niko ne zna kolika je nesreća nikada ne čuti u samoći kako teče naša sopstvena krv kroz naše vene i slepoočnice, ni kako se čuju koraci naših sopstvenih misli u tišini samoće u kojoj se sve pokaže i sve progovori. Sujeta se leči samo samoćom; samotnik je jedini gospodar samog sebe."
 10. Smisao čovekovog života je da spozna samog sebe.
 11. Auuuu, pa ja tek sad videh da greškom nisam podelila pesmu. Elem, Kordunko, ova je naša.
 12. Ništa ne rekoh, otkud ti to? Nema potrebe za istražnim radnjama.
 13. Јаооо, па ја тек сад схватих зашто у Црну Гору има онолико мужеложника - биће да је зато што терају жене од астала и "друже" се само једни с другима. 😂😂😂 Узгред, супер кад је улога администратора да ућуткује кориснике форума, уместо да их подстиче на конструктивну дискусију. Мислите о томе. Поззић 😉
 14. Нерадо се мешам, али се питам чиме је то Риле заслужио овакав одговор.
 15. Тако је, админе, у недостатку аргумената, најлакше је бацити камен цинизма, а и врло је хришћански. Шалу на страну, шта ти је засметало у мом одговору, да ли сам можда написала нешто што није тачно?