Кратки видео водич за напредније кориштење форума:

 

Andjelija

Чланови
 • Укупно коментара

  481
 • придружио/ла се

 • Задња посета

Community Reputation

432 Excellent

О Andjelija

 • Ранг
  Не може се без њега

Задњи посетиоци профила

165 Прегледа профила
 1. Nadam se da pričamo o pravoj snazi, ne o kakvim nabildovanim tipovima sa ženskim glasićem.
 2. Nekako s proljeća.
 3. Ako govorimo o seksualnim sklonostima, slažem se da se nadopunjuju. Imala sam prilike da upoznam takve parove i moram priznati da iznenađujuće dobro funkcionišu van kreveta (u krevetu im nisam držala sveću), uz dužno poštovanje ličnosti onog drugog. Međutim, mislila sam pre na one slučajeve kad žena histeriše, naređuje i vlada celom kućom, a muškarac se ponaša kao kučence. Rekla bih da tu, kod obe strane, postoje odstupanja od nečeg što bih nazvala normalnim (iako nisam fan te reči), ili prirodnim odnosom između muškarca i žene.
 4. Apsolutno saglasna, Ayla. Sad mi žao što sam pokvarila spiku, ali nema veze, Kroasankovo ludilo ionako nema granica.
 5. Pridružujem se prolećnom ludilu i želim ovom prilikom da kažem da mi je Ciganka danas rekla da nemam sreće u ljubavi, ali da imam zlatno srce. Cenim da je to ipak bolje, nego da mi je rekla da imam zlatnu ljubav, a nesrećno srce.
 6. @Ayla je, možebiti, mislila na žene koje teže da dominiraju nad muškarcem. Ako je o tome reč, teško je tu oceniti ko zaista ima emotivnih problema. Najverovatnije da su to obe strane. Rekla bih da muškarac nad kojim dominira žena i nije neki muškarac, ako ćemo pravo. A žene su takve, traže slabost, pa kada je osete, ili odu kod drugog ili se iživljavaju na prvom. Čast izuzecima.
 7. Ne znam za taj zakon demokratije.
 8. Čekaj bre Kordun, kakve veze imaju ateizam i starohebrejski? Pokušavam da ispratim diskusiju, ali teško je kad se ovako frljate.
 9. E, ovo bi sad ti mogao da objasniš.
 10. Aaaaa, ti sigurno misliš na oktopoda. On jeste posan.
 11. Ако знаш шта је оксиморон, требало би да је јасно.
 12. "Nepravedno napadati Vučića" je oksimoron.
 13. Prvo i osnovno: mi nikada ne možemo sa sigurnošću da znamo svrhu sa kojom smo stvoreni. Možemo samo da naslutimo motive Boga za taj kreativni čin, a čak ni tada ne možemo da budemo sigurni jesmo li uboli suštinu. Kada bismo znali svrhu zbog koje smo stvoreni, prelako bismo odgovorili na pitanje šta je smisao života. A u čemu bi onda bio trik? Nama, jednostavno, nije dato da znamo svrhu zbog koje smo stvoreni, a nije nam dato zato što nismo savršeni kao Bog. Uprkos tome i baš zbog toga, naš jedini smisao i cilj jeste da upoznamo same sebe, jer ne postoji ništa drugo osim nas samih, na šta bismo mogli objektivno da se oslonimo, bez bojazni da ćemo se prevariti. E, tu onda nastaje pravi problem, jer malo ko od nas zaista i poznaje sopstvo.