Кратки видео водич за напредније кориштење форума:

 

Ayla

Уредник
 • Укупно коментара

  587
 • придружио/ла се

 • Задња посета

  Never
 • Колико пута је победник дана

  3

Ayla last won the day on Март 11

Ayla had the most liked content!

Community Reputation

534 Excellent

2 Пратиоца

О Ayla

 • Ранг
  Не може се без њега

Задњи посетиоци профила

180 Прегледа профила
 1. Heigh-Ho -.- https://www.youtube.com/watch?v=1qG2A9EN5T4
 2. I ja tebe volim, kao sunčan dan...brate moj :*** (daj nam emotikone, obećao si )
 3. Raduj se i ti, međede...stiglo nam je proljeće
 4. Dok je jednog, ali takvog kakvog sam opisala, sretna sam, makar i ne bio to moj hlad. Makatr postoji, nije iluzija.... Ne volim da ih vidim kakon se savijaju, makar i bilo meni u čast. ...i da, u slabosti je snaga, ali u ženskoj slabosti.
 5. Da, na to sam mislila, ali mi je bilo žao da mu kvarim koncepciju, jer je nastavio u interesantnom pravcu. Definitivno sam ubijeđena da žene koje insistiraju na bilo kakvoj dominaciji, potiskuju, ili pak, liječe svoj kompleks. Ne vidim potrebu za takvim eksponiranjem. Priroda je dala jačeg na jednoj strani i nježnijeg na drugoj, i zašto bih ja kvarila to što je priroda stvorila?
 6. ... i kao što već rekoh, tvrde mi da je oblačno danas, ali ja zaista ne vidim te oblake. Sunce me grije i tako me toplo grli, da jednostavno imam potrebu podijeliti to sa vama. Na pitanje šta mi se dešava sa kosom, i zašto je tako bahato puštena, pitam se da li vide da mi je žao ukrotiti, skratiti ili bilo kako stisnuti... sretna sam dok nemirno viori oko mene. Primijetila sam i čudan pogled komšinice dok sam kupila papiriće u mojoj ulici. Jednostavno sam kupila ono što je bacio neko ko ne voli moju ulicu, a tako je lijepa. Veseli me i prolistali bagrem, procvjetala džanja, i ono stablo kojem ne znamo ime, pa smo ga prozvali "lisje", a ne znam zbog čega... Obradovala me je i nepoznato dijete, koje me je u prolazu dodirnulo, i kao da je prebacilo neku čaroliju toplu...a samo je dotakla malenim dlanom moju ruku. Šta god da se događa, neka traje, divno je...
 7. U delirijumu si, i nemoj da te to rastužuje, čak sam ubijeđena, da nećeš biti (bar meni) interesantan, ukoliko bi izašao iz tog predivnog stanja. Budi ludak koji tjera na razmišljanje, a pusti moje sladunjave gluposti, i opravdaj ih proljećem. Kažu da je trenutno oblak iznad mog grada, ali ja ga ne vidim, jer meni sija sunce. ... kako dobar trip.
 8. Umalo postavih poslednje otkriće vezano za pomenutu planinu, ali odosmo off. OT - @Saintcruix, definitivno sam sigurna da žene koje teže dominaciji imaju neki emotivni problem, pa ga kompenziraju pomenutom potrebom. Nemam problem sa sobom, i sretna sam kada sam vezana za osobu koja apsolutno dominira...lagano je pratim, i uživam u tome.
 9. Nikad ugodit...