Кратки видео водич за напредније кориштење форума:

 

Ayla

Уредник
 • Укупно коментара

  574
 • придружио/ла се

 • Задња посета

  Never
 • Колико пута је победник дана

  3

Ayla last won the day on Март 11

Ayla had the most liked content!

Community Reputation

522 Excellent

2 Пратиоца

О Ayla

 • Ранг
  Не може се без њега

Задњи посетиоци профила

150 Прегледа профила
 1. Da, volim i ja svoju državu, i ginula bih za nju, ali nacionalizam se projektuje kao doktrina, kojom se definiše nacionalna pripadnost, i upravo to nas je koštalo života i mira. Tretirati nacionalizam kao privrženost državi je opravdana, ali da li se tako reflektuje? Nisam za ekstremnost ni u kakvom obliku, pa ni u tom. Istina, Bog i vjera u Njega nas čini boljim ljudima, bar bi tako trebalo biti, ali religija je prva počela dijeliti ljude i mnogi su se ratovi poveli u Njegovo ime, a sigurna sam da On nije imao takav plan za nas.
 2. Žena kao inspiracija je inicijator najljepših djela. Uživamo u predivnim slikama, kompozicijama, knjigama... i svim tim umjetnicima je jedna žena bila smisao umjetničkog postojanja, ili kulminacija umjetničkog izražavanja. Zbog žene se ginulo...vodili se ratovi... Nekad se ne želi priznati, ali mnoge su motivisale, i napravile čudo od čovjeka, ali kao što rekoh, ne želi se priznati.
 3. Da li me interesuje? Pa iskreno, i ne interesuje me...kao ni čaršijska naklapanja, kao ni pijani komšija... kao ni svađa dvije zle jetrve. Zašto bi me tako nešto interesovalo? Zašto bih nečemu, u čemu ne vidim sebe, niti meni drage, pridavala značaja? Isto tako, zatvorila bih usta kada bi neko počeo da opanjkava pijanog komšiju, ili one dvije zle jetve, koje pomenuh...zašto lajati o njima i na njih, ako im pomoći niko ne želi. Da li sam bila jasna, majore?
 4. Zavisi od same usluge. Ukoliko osjetim korektnost, naravno da ostavim bakšiš. U poslednje vrijeme mnogo pažljivije postupam, i gledam da ih poštedim prevelikih zahtjeva, jer sam sticajem okolnosti počela da primjećujem žestoku bahatost sit-sitanog okruženja, tako da ne prigovaram na čekanje kafe, ili čekanje vozila koje kasni. Svega više no života, tako da sada samo lagano...
 5. Je li pitanje samo za muškarce, ili se i mi možemo oglasiti?
 6. Naravno, i kao takvi prvo svoje domove treba da očistite.
 7. https://www.youtube.com/watch?v=yoj2I6ZJLx8&feature=share