Кратки видео водич за напредније кориштење форума:

 

Stariji Gospodin

Чланови
 • Укупно коментара

  142
 • придружио/ла се

 • Задња посета

 • Колико пута је победник дана

  1

Stariji Gospodin last won the day on Фебруар 18

Stariji Gospodin had the most liked content!

Community Reputation

227 Excellent

О Stariji Gospodin

 • Ранг
  Не може се без њега
 1. Nisam mislio da budem ciničan, izvinjavam se ukoliko je tako zazvučalo i to nije bila moja namera, nego sam mislio na Raspućinov uticaj na carsku porodicu i na instrumentalizaciju samog Raspućina od strane neprijatelja Carstva. To ima svoju cenu.
 2. Jeste glupo da citiram samoga sebe ali ova slika govori u prilog opasnosti od hrvatskih komunista i levičara:
 3. Good thinking! Mormoni su najvitalniji deo bele Amerike, američki krajišnici na dalekom zapadu, prema Meksiku. Obožavaju da rade za CIA i ostale federalne agencije. Međutim, bez obzira na njihove krute verske stavove ima ih i u ovim notornim strukturama tipa Međunarodna krizna grupa. Setimo se legendarnog mormona Džejmsa Lajona, kada je on zajedno sa Jelkom Kacinom žario i palio Beogradom. To su bili dani... A što se tiče mormonskog Tabernakl hora to je najbolji hor u SAD i jedan od najboljih u svetu. Oni pevaju na inauguraciji svakog američkog predsednika. Prosto nema boljih.
 4. Tako je. Jedna obična Vikipedija je sasvim dovoljna da i polusvet a kamo li oni malo intelektualniji, steknu uvid o čemu se tu zapravo radi: https://en.wikipedia.org/wiki/Radical_feminism
 5. Ruski car u priličnoj meri snosi najveću odgovornost za sudbinu Carstva i sopstvene porodice. Okružio se ludacima i okultistima tipa Raspućin (ludak) i Papus (okultista). Uostalom, već je u drugoj polovini XIX veka među ruskom aristokratijom dobrano prodrla moda ezoterizma, okultizma i slobodnog zidarstva. Pogledajte biografiju ovog čoveka: Papus Između ostalog tamo piše i sledeće: Dakle, sklonost ovakvim stvarima očituje stanje duha dobrog dela ruske elite tog vremena. Otud nije ni čudo što je đavo došao po svoje.
 6. To su najbolji autori.
 7. Mormon za američkog ambasadora u Rusiji. http://www.nspm.rs/hronika/tramp-predlozio-bivseg-guvernera-jute-dzona-hantsmana-za-ambasadora-u-rusiji.html
 8. Naprednjacima su hitno neophodni mnogo pametniji i vispreniji propagandisti. Đukanovićeva teza se lako da oboriti pitanjem, je li a zašto vi niste ispravili nepočinstva i loše sporazume Tadićevog režima? Ko je vas sprečavao da izađete iz nepovoljnog sporazuma? Pogledajte kako radi Jeremić. U ovoj vesti on delegitimiše sistem bezbednosti, a to inače od početka radi. Njegova osnovna propagandna teza je da Srbija nije bezbedna. A ovo poslednje o mađarskom nepoverenju u srpske vlasti pa zato oni puštaju struju kroz ogradu stvara efektnu sliku i izaziva zabrinutost kod onih kojima je poruka namenjena. Pazite dobro sledeći tekst i uzmite u obzir gde je izgovoren: http://www.fakti.org/serbian-point/kritika-vlasti/jeremic-ne-bi-madjarska-podizala-ograde-na-granici-da-ima-poverenje-u-vucicevu-srbiju Šta vam govori ovo što sam podvukao i uporedite to sa Đukanovićevom izjavom. Jedino efektno u Đukanovićevoj izjavi jeste ono što se već neko vreme vrti a to je odakle pare Jeremiću? Ali i to je kratkog daha jer neko može pitati a odakle pare vama? Dakle, naprednjaci ukoliko misle da i dalje vladaju moraju ozbiljno da porade na mehanizmima političke propagande. P.S. Jeremić, u sredini u kojoj je polovina, ako ne i više, građana mađarske nacionalnosti on poručuje da Srbija nije u stanju da ih zaštiti od imigrantske invazije kao što to čini susedna Mađarska (čije pasoše oni uglavnom imaju)....
 9. Takve Englezi najviše vole.
 10. Naravno da će formiranje "vojske Kosova" proći bez posledica, uz možda coktanje i kolutanje očima zvaničnika poput Stoltenberga i njemu sličnih. Takvo coktanje i kolutanje očima ima više (magijskog, jelte) uticaja na naše zvaničnike nego na šiptariju koju sokoli vašingtonska partija rata. Naš premudri premijer/predsednik će svakako nešto izjaviti, kao i obično, kako to njega ne pogađa, kako je on iznad te situacije, kako mi nikoga nećemo prvi udariti, ali takođe nećemo dozvoliti da nas neko gazi i tako sve u tom stilu. Preko Jorgovankinog bivšeg šofera vršiće iznenadne provere borbene gotovosti u redovima "lovačkog društva", i to je to. Šiptarija, vođena dubokom državom iz Vašingtona i NATO, nastupa po principu korak-po-korak. Naprave proboj, pa se onda primire. Udare, pa pruže ruku pomirenja. Toplo - hladno. I tako mic po mic zauzimaju bolje pozicije i jači pregovarački (ili ucenjivački) položaj. Formiraće vojsku i onda će reći kako su oni za mir... do sledeće prilike. Pravi odgovor na ovo bio bi davanje ruskim humanitarcima u Nišu diplomatski status i uvoz kakve efektivne ruske igračke raketnog tipa, privremeno zamrzavanje sporazuma sa NATO dok EU i SAD ne urade nešto po pitanju šiptarske vojske i puzeće agresije. Naravno, naša vlast za to nema kuraži. Međutim, nema se više vremena. Iza formiranja "vojske Kosova" zna se šta sledi. Ne mora značiti da će odmah biti upotrebljena protiv nas, ali ako se uzme u obzir razvoj situacije u Makedoniji, ko zna, možemo biti svedoci prve kombinovane albansko-kosovske vojne intervencije na Balkanu na poziv za njih legitimne vlade Zorana Zaeva a u cilju zaštite demokratije i ljudskih prava vazda ugroženih Albanaca u toj zemlji. Albanija je članica NATO, a "vojska Kosova" će joj u tome pružati pružati podizvođačku podršku. Naravno, svi iz "Međunarodne zajednice" će manijakalno na to coktati i kolutati očima, glumatati zabrinutos', pa će morati braća Bugari da ulete sa istoka radi spasavanja ugroženih bugaro-makedonaca. Niko prstom neće mrdnuti. Naš sadašnji premijer a budući predsednik će grmeti na konferencijama za štampu, možda pružimo azil Ivanovu i Gruevskom...
 11. Recimo da jeste tačno to što tvrdi taj Bislimi, pa zar stoga nije bolje da predsednički kandidat bude čovek domaće vojne službe nego recimo neke strane, ako već je već tako da službe ističu svoje kandidate?
 12. A ko je taj mladić indikativnog imena i prezimena zabrinut za drage prijatelje Šuleta, Čedu, Leku...?
 13. Ovo je nešto najsmešnije što sam pročitao u poslednje vreme. Čuj, NATO je zabrinut da se ono što jeste nazove svojim pravim imenom! Pa ako oni insistiraju da je Kosovo nezavisna (!) država, čemu onda zabrinutost i iščuđavanje što njihovo "newborn" Kosova sada pravi svoju vojsku!? Zar nije prošlog meseca ili može biti malo ranije puštena u opticaj vest da je Vašington dozvolio Prištini da ova ima svoju vojsku jer Tramp kreše troškove pa neka se onda Kosovo brani samo a oružje da kupi od SAD? Je li bilo tako nekako? I otkud sad onda ovo? Ili prva vest uopšte nije bila tačna a masa se primila... ili jeste bila tačna a ovo otud predstavlja čisto glumatanje, iznedjenos' i uvredjenos'? Neka me neko prosvetli.
 14. Kakve bih zaključke iz ovoga mogao da iznesem? Kao prvo ti razgovori uopšte i nisu bili pravi razgovori jer iza Pacolija je stajao čitav Zapad a iza Miloševića ko? Nemoćni Jeljcin? Nije to ono o čemu govorim. Već sam izneo kako se sa Albancima može razgovarati, jedino sa pozicija sile, bilateralno i nikako drugačije. O tome sam već pisao pa ne bih da se ponavljam.