Кратки видео водич за напредније кориштење форума:

 

Демистификатор

Чланови
 • Укупно коментара

  12
 • придружио/ла се

 • Задња посета

Community Reputation

8 Neutral

1 Пратиоц

О Демистификатор

 • Ранг
  Заинтересован
 1. Eto tako. Baš Milov pion. Znači samo su prousli tih nekoliko hiljada glasova i nisu se uopšte više oglašavali. Niti je iko više čuo za njih. Što se tiče malih Srpskih partija u Crnoj Goi njih dosta je instalirala UDB-a da na taj nacin razbije srpsko glasacko tijelo. Tako su recimo ove izbore i napravili bili neku Srpsku stranku, čije je sjedište bilo u Bijelo Polje. Osnovao ju je neki Fuštić. A da paradoks bude veći logo stranke je bio zapravo logo Srpske napredne stranke, samo je pisao ispod srpska stranka. Tako da ono što je definitivno jeste da se crnogorska udba specijalizovala za to razbijanje srppskog nacionalnog korpusa. Pogotovo je to na sjeveru Crne Gore aktuelno, u mjestima gdje vecinski zivi srpsko stanovnistvo. U Vasojevice, Drobnjake.... a ovaj Princip ih je sve podrzao, samo da razbiju to srpsko jedinstvo. https://www.facebook.com/Српска-Странка-957053247703401/?fref=ts
 2. Brate ekipa koju okuplja ovaj portal ti cine: Srpska Lista sa Dobrilom Dedejicem, pocijepani Radikali(Stranka Srpskih Radikala), i to iz te stranke samo oni koje su i odatle izbacili. Tu spada onaj jedan Zizic ja mislim iz Niksica sto je, kojegasu izbacili iz radikala kad je poceo protest DF-a jer je dava izjave mimo znanja i saglasnosti predsjednika Radikala Crne Gore Duška Sekulica. Posle su se i ti isti radikali posvadjali sa Frontom, jer su ovi iz Fronta provalili jednoga Četnika Toškovica koji je po nalogu dosao na proteste da spijunira i osmatra. A tome Toskovic cijela rodbina u DPS. A on isti barjaktar DPS-a bio na svake izbore. O kakvoj feli se tu radi najbolje ces vidjet sto ti isti Radikali nakon sto su prosuli glasove na ove zadnje izbore nisu ni jedno saopstenje dali da se izvinu gradjanima ili slicno. Nista samo su po zadatku izasli da prospu glasove. A nosilac lsite Radikala Crne Gore bio je jedan Jankovic sa Cetinja. A kad je sa CEtinja mora da mu je pola familije bilo u Liberalni savez Slavka Perovica. Znaci na ovome primjeru jasno mozes da vidis o cemu se tu radi.
 3. Али никако ми неће ићи у главу да неко може да дозволи себи да испљује најдостојније Владике у СПЦ а ево га на слици са њима. Не знам какве користи имају Срби тиме што они који се представљају као Срби на овај начин се придружују прогону Митрополије црногорско-приморске и Епархије будимљанско-никшићке које се јуначки боре за своој народ.
 4. Жив био брате наш Србине мили из Кордуна нашег јуначког. Што би Црногорци рекли:"Свака ти је ка Његошева". Мене рецимо највише боли баш то што кажеш. Што се манипулише Србима зарад нечијих личних интереса. Ајд да је чојек па да и он помогне да се макне ова багра. Па онда после може са њима да се хвата за гуше ако има што(а нема). Али он би да је генерал а није уписа ни Школу резервнихх официра. Све се иде на тај инстант начин да се дође до нечега. И онда сад кад је критично ДПС-у кад му Срби добро уздрмају столицу, пуште овога да свађа људе. Мада искрено ја мислим да то слабо ко и чита више. Можда у почетак сад је то више проваљено. Зна се ко је и што у Црну Гору, мала смо ми српска држава. А оно није новинарство професионално, објективно, непристрасно. Него блаћење без елементарне културе. али баш што кажеш мој брате, кад прође та сила што им даје крила и те мишије рупе ће им бит тијесне.
 5. Тако је брате. Значи у потпуности си у праву. Он иако је био некад Србин није више са овим што ради. Јер уколико се то сагледа скроз непристрасно, њему су 100% обећали да ће бит главни представник Срба у Црној Гори, уколико уништи Демократски Фронт и проосрпске партије које су у њему. Е он се тога посла прихватио и ради пуном паром. Али сад заборавио је једну веома битну чињеницу. А то је да би он био само мали представник Срба у окупираном Миловом монтенегру, или боље рећи у Мило Гори.
 6. Принцип је баш спин портал. Нешто слично као онај Портал аналитика, пинк или Информер само у "српској" едицији. Принцип је први просуо причу око овога аутомобила Андрије Мандића, које је возио овај Чађеновић(Мандићев шофер), који је тобош са овим Никићем договара пуч. Међутим ајд све то по страни има чојек пик на ове из Фронта и то ти је. Али кад напада Цркву и Митрополију црногорско-приморску то и није баш потаман ту нешто.
 7. Најјаче од свега јесте то што је провидан. Он је међу првима провалио ову аферу око државнога удара. Кад је овај Славко Никић оптужио Мандића и Кнежевића да стоје иза државног удара, овај је брже боље потрча да пренесе ту вијест. Сад кад је сторнирано хапшење за неко вријеме, Вуковић је главни апологета тезе да су ови организовали овај самоудар државни. Ево што је о томе објавио јуче о томе. https://www.princip.me/dzaba-se-krecilo-zbog-mandica-su-mi-prijetili-iz-milovog-i-svetovog-obezbjedjenja/17/02/2017/
 8. А најјаче од свега је што то вјешто подмеће и ради под плаштом борбе против екуменизма. А од Владике Јоаникија нема ништа боље. Права она људина, из Старе Херцеговине.
 9. Кад год је био круцијални моменат за неку акцију против ДПС-а и Ђукановићевог режима он је упадао да спаси ствар, тако што је блатио Фронт. Нешто као:"Боље ДПС него Демократски Фронт". Међутим ајд и у Фронт имају катастрофалних грешака, али сад кад треба сви да су као једно он по задатку пише свашта, само како би што боље облатио.
 10. Управо тако брате мој. Класичан бот. А нека то него и попа Јована Пламенца, правога Србина који се бори за Цркву на Румији и за Србе у Бару је извријеђао и облатио најстрашније. Он је био једно вријеме и у Српском Националном Савјету Црне Горе, па је Момо Вукасновић провалио о чему се ту ради и сва је прилика најурио га одатле. ХАхахаха да то су просрбски срби црногорски по задатку.
 11. У Црној Гори у последње вријеме појавило се много интернет портала. Неки су отворено прорежимски, док су други опозиционо настројени. Инфо рат букти. Сијевају варнице са свих страна. Међутим оно што просјечном Србину у Црној Гори, који је активан на интернету, може запасти за око, јесте рад и шокантни приступ новинарству једног портала који се зове Принцип. Уредништво(уредник) тог портала тобош заступа просрпске ставове. Али по ономе што се може видјети и прочитати на поменутом порталу говори управо супротно. Односно овај портал само скаче у трбух Србима у Црној гори. У информацијама на фејсбук страници портала може се наћи следећи опис: " Принцип нуди потпунију слику свијета кроз широки спектар различитих ставова . Међутим може се видјети само један став, и то главног уредника овог портала.Сва је прилика да Принцип крши све принципе новинарства, али и основни принцип нашег народа:"Само Слога Србина Спасава". Дакле он као напада Мила Ђукановића и ДПС. Али када затреба истог тог Мила и ДПС брани од оних од којих му тренутно пријети највиша опасност за опстанак на власти. Интернет је широк простор за манипулацију. И Црногорска УДБ-а то врло добро користи. Шта ви мислите, ко може да стоји иза оваког једног портала, који за себе каже да је српски, а ради све против Срба у Црној Гори.