Кратки видео водич за напредније кориштење форума:

 

Далматинац

Разни цитати, народне изреке и поучне приче

96 одговора у овој теми

Ako budem imao sreće da ostvarim barem neke od svojih ideja, to će biti dobročinstvo za cijelo čovječanstvo. Ako se te moje nade ispune, najslađa misao bit će mi ta da je to djelo jednog Srbina.
 
Nikola Tesla

Tesla_Sarony.jpg

2 people воле ово

Подели овај одговор


Линк према одговору
Подели на другим страницама

Postoje dve Srbije: Srbija gornjih slojeva – vatrena i neiskusna, koja još nije živela i stvarala, ali već sa partijama i sa intrigama koje ponekad dostižu takve razmere kakvih nema ni kod već politički razvijenih i većih nacija.

Uporedo sa tom Srbijom postoji i -  Srbija narodna, koja baš Ruse smatra svojim spasiocima i braćom, a ruskog cara svojim suncem, ona Srbija koja voli Ruse i koja im veruje.

I na kraju ću reći: neće mnogo vremena proći i javiće se spasonosna reakcija, jer su većina Srba vatreni patrioti. Oni će se setiti Rusa koji su dali život za njihovu zemlju.

Veliki ruski duh će ostaviti svoje tragove u njihovim dušama, a iz ruske krvi koja je prolivena u Srbiji izrašće i srbska slava.

I Srbi će se uveriti da je ruska pomoć bila nesebična i da Rusi, ginući za Srbiju, nisu imali nameru da je osvajaju.”

 

- Fjodor Dostojevski

index.jpeg

4 people воле ово

Подели овај одговор


Линк према одговору
Подели на другим страницама

"Само Србин међу народима и вук међу животињама не могу без слободе..."

- Срђан Мркаја "Култ"

2 people воле ово

Подели овај одговор


Линк према одговору
Подели на другим страницама

"Срби су болесно наиван народ ( то често иде до границе ретардираности )...за Србе непријатељ је само онај ко их отворено пљује , дакле неко ко је макар искрен а лукаве гује које их грле и на сав глас хвале а у исто вријеме раде о глави е то су савезници , браћа... 
Народ који је потпуно изгубио расуђивање и све види црно-бијело док му је при том готово увијек бијело црно а црно бијело. 
За Србе постоји само отворени непријатељ на кога кидишу као бијесни ( иако је често и тај непријатељ само жртва завјере нашег заједничког непријатеља који не показује лице или се представља као пријатељ и нама и њима ) а за оне крвнике који су сакрили своје праве намјере наш народ ће радо дати хектолитре крви. 
Ниједан народ на свијету није спреман толико да се жртвује за туђе интересе и било чије фантазије као Срби ( који су готово 100% супротни њиховим интересима ). 
Зашто смо такви ?! Све су то посљедице вишевјековног робовања. Наши велики умови уопште нијесу трагали за корјенима и суштином него су се бавили посљедицама. Једино објашњење је да ми заправо никад нијесмо ни изашли из робства ( намјерно пишем са "Б" ) него је то робство само мјењало свој карактер ( од оног физичко-материјалног па до робовања наметнутим идејама и утамничења народног духа у безбожју и јересима...). Пошто никад нијесмо ни изашли из робства , никад нијесмо ни изњедрили елиту тј. племство које би било способно да обнови народ , државу , друштво , породицу...
Наша елита је школована и дресирана за потребе наших поробљивача. Шта су Вук Караџић и Доситеј Обрадовић ако не јањичари јудео-масонске секте који су у неким сегментима нанјели више зла сопственом народу него Турци за вијекове ?!
Ми скоро да немамо ниједног великана који је био 100% православно фундаменталан онако како је св. Сава наредио и како нас је завјетовао на сабору у Жичи. Ту треба тражити корјен наше пропасти. Мора се ићи у дубину , тај амбис пропасти србства да се пронађе канцер и затим одмах да се одстрани. Само тако болним и темељним истребљењем корова , имаћемо поново благородне плодове из наше баште."

С.М. "Култ" 

Срђан Мркаја

Подели овај одговор


Линк према одговору
Подели на другим страницама

"Не бојте се непријатеља јер они постоје само зато да се на њима покаже ваша слава. Радујте се истребљењу крвника својих и тиме им задајте ужас у душама. Није довољно да буду побјеђени , није довољно да се предају...они морају да нестану."

- Срђан Мркаја "Доктрина напада"

1 person воли ово

Подели овај одговор


Линк према одговору
Подели на другим страницама

ne urani se prase uoči Božića

tiha voda bred roni

 

Подели овај одговор


Линк према одговору
Подели на другим страницама

Креирајте налог или се пријавите да би коментарисали

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Региструјте се да би приступили друштву видовдан форума, једноставно је!


Register a new account

Пријави се

Већ имате налог, пријавите се овде


Пријави се сада

  • На теми су присутни   0 members

    No registered users viewing this page.