Кратки видео водич за напредније кориштење форума:

 

Sign in to follow this  
Followers 0
dušan

Протест након председничког избора 2017

1 одговор у овој теми

Објавио (уређено)

http://anti-censura.com/nikola-aleksic-postovani-studenti-i-ucesnici-protesta/

 

Цитирај

НИКОЛА АЛЕКСИЋ: ПОШТОВАНИ СТУДЕНТИ И УЧЕСНИЦИ ПРОТЕСТА!

IMG_2178.jpg

ПАТРИОТСКИ БЛОК
Србија
Нови Сад
Војвођанских бригада 17
Бр. дел: 041/2017
Датум:10.aприл 2017
тел.: ++381 (21) 420-175
тел./факс: ++381 (21) 529-096
E-пошта: patriotski.blok. nikola.aleksic@gmail.com
Web site: www.patriotski.blok.nikola.aleksic.org.rs
IMG_2142.jpg

Сви ви који се оправдано буните због диктатуре умно поремећеног човека и највеће изборне крађе у историји парламентаризма у Србији, запитајте се КОМЕ ЋЕТЕ ПРЕДАТИ ЗАХТЕВЕ КОЈЕ САСТАВЉАТЕ ИЛИ ВАМ ИХ НЕКО НАПИСАНЕ ДОСТАВЉА!?

Када размислите о томе, схватићете да сте упућени управо на оне који су вас покрали и због којих сте и изашли на протесте, на оне који су вам уништили детињство, на оне који вам угрожавају будућност, на оне који вам се и сада смеју у лице чекајући да истрошите своју енергију и спонтано се разиђете у мери како сте спонтано и изашли на улице!

Без суштинске смене комплетног система оличеног у уличној банди која је са улице терористичким чином освојила власт, опљачкала целу државу, а народ претворила у робље, немогуће је остварити нити ове ваше испостављене циљеве, нити било какве друге делимичне циљеве. Тада се враћамо на јавно испостављене захтеве, као једино могуће упућене војсци и полицији, први пут 2. октобра 2011, а затим од тада још седам пута пред Ненародном скупштином, два пута пред Генералштабом и једном пред Председништвом Србије на Андрићевом венцу. Ти јединствени позиви војсци и полицији које је износио Никола Алексић, председник Патриотског блока, били су утемељени на следећим циљевима:

IMG_2180-203x300.jpg Патриотски блок

– Рушење Владе
– Завођење ванредног стања
– Образовање Владе националног спаса
– Образовање Преког народног суда
– Хапшење свих генерала, политичара и тајкуна од 1990. године
– Расписивање референдума о будућности Србије.

Никола Алексић је Човек који је за наведене циљеве десетак пута жртвовао сопствену слободу док је сва тзв. опозиција, све остале тзв. патриотске организације и грађани који су наводно животно угрожени, то мирно и незаинтересовано посматрали иако је Платформа Патриотског блока једина визија која спасава Србију од брисања са географске карте света, а Србски народ од расејања и брисања са лица земље.

Никола Алексић је Човек који је пуних 50 (педесет) година доследно давао себе за опште циљеве, који никад није био плаћен за свој рад током безброј обављаних функција на друштвеном плану, који није градио политичку каријеру нити тражио благостање за себе продајом својих уверења и ставова.

Никола Алексић је Човек на кога је безброј пута покушана ликвидација, да је по сопственоном признању престао да их броји. Због тога је претворен у доживотног инвалида после чега је осам година провео на бироу рада без икаквих прихода после отказа у државној установи чекајући пензију по старосној основи. Такав Човек заслужује наше поверење, јер је личним примером доказао да није исти са онима на које указује прстом!

Никола Алексић је Човек који се може дичити својим делима!

Он је спречио војну окупацију Србије 1999. године и спречио одвајање Војводине од матице Србије, чиме је спасио на хиљаде људских живота. Поред тога, документовано је доказао да су САД и њена терористичка песница под именом НАТО алијанса и званично преузеле нацистичку идеологију. Тим материјалним доказом је разобличио издајнике на власти који од Србије и Срба заправо траже да прихвате нацистичку идеологију предлогом увлачења Србије у ЕУ и НАТО терористичку организацију!
Такав Човек се налази на челу Патриотског блока и зове се Никола Алексић!

ПОШТОВАНИ СТУДЕНТИ И СВИ УЧЕСНИЦИ ПРОТЕСТА, подржите Патриотски блок и таквог Човека, јер се Србија може извући из самртног загрљаја окупатора и издајника на власти само прихватањем јавно изнетих и наведених циљева!

Подржите га, јер је и он вас подржао првих пет дана протеста свакодневним доласком из Новог Сада да би држао велики транспарент пред Ненародном скупштином на коме су биле поруке:

ЗАУСТАВИТЕ ИЗДАЈУ,
БРАНИТЕ УСТАВ,
СТАНИТЕ УЗ НАРОД!

ИНФОРМАТИВНА СЛУЖБА ПАТРИОТСКОГ БЛОКА

 

Уређено од dušan

Подели овај одговор


Линк према одговору
Подели на другим страницама

Креирајте налог или се пријавите да би коментарисали

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Региструјте се да би приступили друштву видовдан форума, једноставно је!


Register a new account

Пријави се

Већ имате налог, пријавите се овде


Пријави се сада
Sign in to follow this  
Followers 0

  • На теми су присутни   0 members

    No registered users viewing this page.