Кратки видео водич за напредније кориштење форума:

 

Sign in to follow this  
Followers 0
Gera

Lokalni izbori u Kovinu

5 одговора у овој теми

kovin-640x280.jpg

 

 

U Kovinu u Nedelju će biti održani lokalni izbori za odbornike i vlast u toj opštini.

Za lokalne izbore u Kovinu predato je osam lista.

Pojedinim strankama  bio je problem da sakupe potpise podrške za kandidate za odbornike. Neke stranke su morale da plaćaju građanima da bi dobile potpis. Takođe kandidat GG  lista SDS i Dveri Ilija Dragomir (SDS) – profesor u srednjoj školi, ucenjivao je punoletnu decu,  učenike škole za potpise za odbornikčku listu, vršeći na taj način zloupotrebu položaja.

Predato je osam lista. Međutim nisu sve uspele ni da sakupe potpise za svih 45 kandidata pa su predate nepotpune liste sa manje kandidata. GG je predala listu sa 30 kandidata a neki još i sa manje.
 Interesantno je da SDS i Dveri nisu želele da u nazivu liste imaju imena svojih stranaka već nastupaju kao GG Kovin može bolje zajedno za našu opštinu dr Ivan Dotlić. On je prvi na listi i iz SDS je.  Vlasnik je više lokala i nekretnina u opštini Kovin. Optužen za kršenje medicinske etike, ucenjuje svoje pacijente za potpis i glasove. U svojoj privatnoj dermatološkoj ordinaciji vodi političku stranku i prikuplja glasove. Na posao u Dom zdravlja dolazi kad stigne.  

 

Dveri odnosno Boško Obradović je na predsedničkim izborima osvojio jedva 2,10 odsto, SDS je učestvovao na izborima podržavajući Vuka Jeremića osvojivši oko 5 odsto.
Grupaciju Dveri predvodi Milica Makić strani državljanin koji se „bori za bolji život stanovnika naše opštine“. Protiv nje se vodi sudski spor, jer je vlasnica psa koji je izujedao maloletno dete. Branila se izjavom da ona nije kriva što je dete prolazilo njenom ulicom. Ona je i najaktivnija.

 

 

Уређено од Gera

Подели овај одговор


Линк према одговору
Подели на другим страницама

Odborničke liste i "kadrovi":

 

Socijalistička partija Srbije

 

1.            Zoran Nikolić – narodni poslanik u više mandata, načelnik južnobanatskog okruga, predsednik zakonodavnog odbora, predsednik opštine Kovin i za vreme obavljanja svih tih funkcija ništa nije uradio za stanovnike opštine Kovin. Baveći se politikom stekao je bogatstvo u nekretninama, zemljištu I novcu. Kao spoljni saradnik AD Naša Sloga Kovin učestvovao je u propadanju firme radi ostvarivanja licnog interesa I koristio sve moguće resurse firme u private svrhe. O kakvom se čoveku radi govori podatak da je u najtežem period SPS-a napustio sopstvenu stranku I prešao kod Branislava Ivkovića, a kada se SPS stabilizovao I vratio na vlast I Zoran se vraća u SPS.

2.            Goran Vujović – dok je bio zaposlen u javnom preduzeću Kovin Gas, uhvaćen je u kradji I pokrenut je disciplinski postupak posle kojeg se utvrdilo krivično delo ,a potom  je dobio otkaz. Kao predsednik KUD-a proneverio je budzetska sredstva I sasmim tim doveo KUD u blokadu.

3.            Katarina Lović – nasal se na listi zahvaljujući kumovskim I porodičnim vezama, zapravo, njen suprug Danko Lović je visoki lokalni funkcioner SPS-a koji je zajedno sa Zoranom Nikolićem, njegovim kumom, učestvovao u uništavanju AD Naša Sloga kao predsednik Nadzornog odbora.

4.            Đura Crepajski – čovek koji je isključivo zbog ostvarivanja ličnih interesa izbačen iz SNS-a, pronašao je stranku u kojoj može da ostvaruje lični interes, a u kojoj je bilo dovoljno dve nedelje ćlanstva da završi na visokom 6. mestu odborničke liste SPS-a.

5.            Igor Rađenović- preko sopstvene firme za otkup poljoprivrednih proizvoda prevario je I obmanuo mnoge male poljoprivrednike I stekao materijalnu korist.

6.            Milivoje Stanić – nekadašnji direktor Zlatara iz Mramorka, ciglane Naša Sloga I JKP Kovin, ostao je poznat po tome da je upropastio sve firme kojima je rukovodio I doveo ih skoro do stečaja.

7.            Marijus Zarija – čovek koji je prevario nekoliko zemljoradničkih zadruga prema kojima nije izmirio svoje obaveze koristeći svoje zasposlenje u sudu I pozivajuči se na svoja poznanstva sa posla.

8.            Toma Spasić – otišao u prevremenu invalidsku lažnu penziju zbog problema sa ocima, a nastavio da radi na crno. Politički potpuno ukaljana ličnost koja je promenila preko 5 stranaka radi ostvarivanja ličnog interesa.

9.            Miroslav Suruljević  Ćira – vlasnik firme Telet iz Kovina preko koje je oprano dosta prljavog novca. Njabiliži saradnik Mladena Šujilikića najvećeg uzuršatora državnog poljoprivrednog zemljišta u opštini Kovin.

Подели овај одговор


Линк према одговору
Подели на другим страницама

GRUPA GRAĐANA – „Kovin može bolje – ZAJEDNO ZA NAŠU OPŠTINU“ – nosilac dr Ivan Dotlić

 

1.            Dr Ivan Dotlić (SDS) – vlasnik više lokala i nekretnina u opštini Kovin. Optužen za kršenje medicinske etike, ucenjuje svoje pacijente za potpis i glasove. U svojoj privatnoj dermatološkoj ordinaciji vodi političku stranku i prikuplja glasove. Na posao u Dom zdravlja dolazi kad stigne.

2.            Milica Makić (DVERI) – strani državljanin koji se „bori za bolji život stanovnika naše opštine“. Živi sa narkomanom. Protiv nje se vodi sudski spor, jer je vlasnica psa koji je izujedao maloletno dete. Branila se izjavom da ona nije kriva što je dete prolazilo njenom ulicom.

3.            Žarko Petrović  (SDS) – zatečen više puta kako spava na radnom mestu. Lenj, debeli gmaz, neuredan i zapušten.

4.            Tatjana Budaković  (SDS) – povezuje se sa malverzacijama u Gradskom građevinskom zemljištu, takođe i sa malverzacijama u firmi „Champicomp doo“ Kovin.

5.            Ivan Marković – menjajući stranke obezbedio je svoju širu i užu familiju, zapošljavajući ih po partijskoj liniji.

6.            Ilija Dragomir (SDS) – profesor u srednjoj školi, ucenjivao je punoletnu decu i učenike škole za potpise za odbornikčku listu, vršeći na taj način zloupotrebu položaja.

7.            Nikola Stanković (DVERI) – tvrdi pazar i trenutno u pokretu DVERI

8.            Sava Kočal (SDS) – klasičan lopov, krade po kućama, u domaćinstvima po selima u Kovinu, ukrao svinju.

Подели овај одговор


Линк према одговору
Подели на другим страницама

Demokratska Stranka – nosilac liste dr Vladimir Tasić

 

 

1.            Srđan Vukša – preko Demokratske stranke ušao u Azotaru, tačnije preko tadašnjeg ministra Milosavljevića, i samim tim se vezuje za malverzacije te firme sa veštačkim đubrivom, zbog čega je oštećen budžet RS za višemilionske sume.

2.            Ruža Pelić – podnela nekoliko sporova protiv lokalne samouprave isključivo zarad ličnih interesa, a preko DS-a zaposlila muža u javno preduzeće.

3.            Milče Milutinov – zloupotrebom službenog  položaja sa mesta direktora Centra za socijalni rad u Kovinu, nenamenski je delio socijalnu pomoć po partijskoj liniji. Uvidom u evidenciju starih i bolesnih lica, pravio ugovore sa starim i bolesnim licima i na taj način pribavio materijalnu korist u vidu nekretnina.

4.            Stevan Radulović – nastavnik u osnovnoj školi. Fizički napao direktora škole, nanevši mu teške telesne povrede.

5.            Đorđe Petrović – sin Njegoša Petrovića, protiv koga se vodi spor za nasilje u porodici.

6.            Jelena Đerić – žena Aleksandra Đerića, visokog funkcionera DS-a.

7.            Dragana Milenković – profesor srpskog jezika, član nevladinih organizacija za prosvetu, čija sredstva koristi za razne seminare, prezentacije i lične potrebe.

Подели овај одговор


Линк према одговору
Подели на другим страницама

Ovo je slika ove nase politicke scene. Svi su isti nekadasnji Slobini i Mirini pa Kostunicini i Djindjicevi pa Tadicevi i Dinkicev i sada Dacicevi i Vucicevi

Подели овај одговор


Линк према одговору
Подели на другим страницама

Креирајте налог или се пријавите да би коментарисали

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Региструјте се да би приступили друштву видовдан форума, једноставно је!


Register a new account

Пријави се

Већ имате налог, пријавите се овде


Пријави се сада
Sign in to follow this  
Followers 0

  • На теми су присутни   0 members

    No registered users viewing this page.